Nehéz lesz megkerülni ezekben a napokban és hetekben a meccsek gravitációs erejét, de nem lehetetlen, mert van éle, és van nyár a labdarúgó-Eb-n túl is. Mi minden napra keresünk és ajánlunk valamit, amivel ki lehet tölteni a focival párhuzamos világot. Például ételekkel és történetekkel.
Kalas Györgyi biztosra megy, a könyvét azzal az étellel indítja, amellyel szemben szinte senkinek sem lehet ellenvetése: a pizzával. De később is főleg olyan slágerételeket mutat be, amelyekkel valóban fel lehet kelteni a gyerekek érdeklődését a hot dogtól kezdve a pattogatott kukoricán át a fagylaltig. Miközben sokat kihoz az olyan alapélményekből is, mint a vajas kenyér vagy a tea. És hogy világos legyen, hogy az ételeinkben egy kicsit mindig mi is ott vagyunk, néhány recepttel biztatja konyhai kalandozásra az ifjú olvasót.
Kalas Györgyi: Sandwich grófja és a nápolyi pizza – Kedvenc ételeink története, Pagony Kiadó, 3990 forint
Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket: