Élet+Stílus hvg.hu 2020. november. 11. 21:05

Rendőrök élesztettek újra egy férfit a fővárosban

A rendőrök siettek a 81 éves sérült segítségére.

A XVIII. kerületi rendőrségen kért segítséget egy gyalogos szerdán, mert a kapitányság előtt, egy Üllői úti buszmegállónál egy fejsérült férfi feküdt.

A rendőrség honlapjának beszámolója szerint Háda Levente rendőr törzsőrmester és Ágoston Dániel rendőr őrmester a 81 éves férfi segítségére sietett, ellenőrizték az életfunkcióit, majd értesítették a mentőket.

Mivel a férfi légzése és keringése leállt, a törzsőrmester megkezdte a szívmasszázst.

A helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársai a rendőröktől átvették a férfit újraélesztését, majd stabilizálálták állapotát és kórházba vitték.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról
Vállalkozás Sztojcsev Iván 2021. április. 12. 14:30

Európa egyik legnagyobb családi üzlete: a brit monarchia

Nem mindennapi üzletet hozott össze a brit uralkodócsalád: kilenc generáció óta örökítik tovább a jelenleg közel 30 ezer milliárd forintosra becsült üzleti értéküket, az ingatlan- és földvagyonuk pedig évente több tízmillió font nyereséget hoz számukra az állami támogatáson felül. De miből élnek meg ők pontosan, és mit tesznek, hogy évről évre érkezzen hozzájuk a bevétel?