Gasztro
Menő budapesti éttermekről ír a New York Times
A Pesti Disznó, az Onyx, a Macesz Huszár és a Mák Bisztró erényeit taglalja a New York Times.
A Pesti Disznó, az Onyx, a Macesz Huszár és a Mák Bisztró erényeit taglalja a New York Times.
Az utóbbi években egyre több olyan tehetséges, fiatal séf tűnik fel, akit nem különösebben izgat, mit gondolnak róla a hivatalos szakmai szervezetek. Inkább a képességeikre, mintsem a kapcsolataikra építenek. Ilyen Huszár Krisztián is, aki éppen most lett az Év Konyhafőnöke.
A város egyik legjobban sztárolt éttermében jártunk, és meglepő, ám boldogságos órákat töltöttünk a Mákban. Nagyon igyekeztünk, de szinte semmibe nem tudtunk belekötni.
A Mák Bistroról valószínűleg minden gasztronómia iránt kicsit is érdeklődő olvasónk hallott már.