Gasztro life-style.hu 2011. augusztus. 29. 22:17

Hová menjünk vacsorázni? Mák 2.0, a csodás

A város egyik legjobban sztárolt éttermében jártunk, és meglepő, ám boldogságos órákat töltöttünk a Mákban. Nagyon igyekeztünk, de szinte semmibe nem tudtunk belekötni.

A Mák Bistroról valószínűleg minden gasztronómia iránt kicsit is érdeklődő olvasónk hallott már. Nem feltétlenül jót, de a Mák nemrégiben hatalmas változásokon ment keresztül, a személyzet jelentős része lecserélődött, és most egészen más a hangulat.

Új az üzletvezető, Deli János, aki többek közt Angliában, a Heston Blumenthal által üzemeltetett Hind’s Head étteremben szerzett tapasztalatokat. Egyvalami/valaki azonban szerencsére nem változott, a séf továbbra is Huszár Krisztián.

Olvasson tovább a life-style.hu-n!

hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?