Wang mester személyesen nyugtatja a koronavírus miatt aggódó magyarokat
A séf az előítéletek ellen is felszólalt.
A séf az előítéletek ellen is felszólalt.
Gasztronómiai kísérletezésre hívjuk az olvasónkat. Grúziától Kínáig, Argentínától Olaszországig térképezzük fel a különböző konyhák emblematikus receptjeit. A videós útmutató egyszerű, nagyszerű, csak ki kell próbálni.
A brit egészségügyi szakértők megkongatták a vészharangot.
Nem ismerik (el) a kés és a villa létjogosultságát az étkezésben, és gasztronómiailag ki sem lépnek a tészta-zöldséges hús-leves háromszögből azon a különös területen, ahol a régi, évtizedekkel korábbi Shenzhen még él, és működik. Ételpiaci körkép Kína leggyorsabban fejlődő városából.
A világ másik fertályán ezekben a napokban lázasan készülődnek, hogy minden együtt legyen a holdújévi ünnepekre, amelyek hivatalosan négy napig, igazából viszont két hétig is eltarthatnak. A legnagyobb becsben mostanság a Kígyó jegyében szülöttek állnak, ők hoznak nagy szerencsét a házra, amint február 9-én éjjel beköszönt az újév.
A kínai konyha méltán világhírű – de ezt a konyhát évszázados szárazság, éhínség és természeti csapások formálták, és...
A nátrium-glutamát elnevezésű ízfokozó, melyet a legtöbben a kínai ételekhez, és sokan az étkezés utáni fejfájásukhoz kötnek, a derékbőséget is növeli - áll egy amerikai tanulmányban.
Hogyan is készül az igazi kínai? Wang mester megmutatta nekünk, a life-style.hu újságírója és fotósa újabb főzőtanfolyamon járt.