Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#koleszterinszint

Gasztro hvg.hu

Tíz ütős érv - amiért érdemes halat enni

Lehet, hogy nem kell hunyorognunk, ha az étlapot akarjuk böngészni, és még arra is rájövünk, honnan ismerjük a másik asztalnál ülőt, aki szívélyesen köszönget. S nem azért, mert előkotorjuk a táskánkból a szemüvegünket, meg titkon belenézünk a telefonregiszterünkbe, hátha eszünkbe jut izékének a neve.

Gasztro Haulitus Anikó

Tavaszi csodaszer: a medvehagyma – receptekkel

A medvehagyma onnan kapta a nevét, hogy a barlangjából előmerészkedő medve elsőként ezt falja fel mancsszám, hogy szervezete erőre kapjon és megtisztuljon a hosszú téli bevermelés után. Mesének nem rossz, és van is benne valami. Ha sok medvehagymát eszünk, lehetünk akár olyan erősek is, mint egy maci.