Vegyszerrel szennyezett babot hívott vissza a Tesco
A termék árát blokk nélkül is visszatérítik bármelyik áruházban.
A termék árát blokk nélkül is visszatérítik bármelyik áruházban.
Termékszivárgás miatt hívnak vissza Bonduelle konzerveket.
Visszahívta a Lidl a Freshona egyik termékét, aminek a konzervdoboza nem zár megfelelően.
Norvég kutatók jó ideje dolgoznak azon, hogy az űrben is lehessen zöldségeket termeszteni.
A Csillagház iskola diákjai még csak ismerkednek a fejszenzoros bábozással, de a pedagógusok szerint már az első alkalom után észrevehető a lelkesedés a gyerekeken, mivel sokuk nem képes arra, hogy tárgyakat mozgasson. A "bábozógépet" a MOME-s Tarr Kálmán media design mestermunkájaként, Szirtes János témavezetésével építette, ám ha a módszer beválik, lehetőség lesz továbbfejleszteni az eszközt, akár művégtagok mozgatására is.
Annyi film, annyi szerep után a kilencedik évtizedben is tudott újat alakítani: Bud Spencernek, azaz Carlo Pedersolinak nyolcvanon túl indult be az írás. Két önéletrajzi kötete után 85 évesen jelentette meg szakácskönyvét, Eszem, tehát vagyok címmel. Fura módon semmilyen babrecept nem került bele. Pedig a Piedone-filmekben alapállásból a gazfickókat pofozta a babfickó. Nem baj, mi ajánlunk egyet az emlékére.
A természetes kozmetikumokat gyártó Lush egyik testápoló vaja a termékleírás szerint "valóságos varázslat a fáradt izmoknak", azonban a varázslat itt nem áll meg: a vásárlói visszajelzések alapján van, aki már egész kis babültetvényt nevelget a fürdőjében.
Körbejárva Toscana legszebb vidékeit, lelkesen gasztro turistáskodtunk úton-útfélen. Néha ettünk éttermekben, máskor csapszékekben, sőt hentesüzletekben is. S elég volt enni, hogy rájöjjünk, hogyan főzzünk toszkánul.
Kossuth szülőfaluja várja a vendégeket július 3-4-én a III. Monoki Babfesztiválra, ahol minden az égig érő paszulyról szól majd.
Ami Bajának a hal, az Székesfehérvárnak a lecsó. Évente egyszer több száz bográcsnak gyújtanak alá a Várkörúton. S a koronázó város nem marad felkent király nélkül sem. Az idén kilencedszerre kerül sor a lecsókirály megválasztására a Fehérvári Lecsófőző Vigasságon.
Az olasz konyhát nem kell bemutatnunk, mindenkinek van valami fogalma róla. Ha azonban kicsit közelebb megyünk az egyes tartományokhoz, sok idehaza ismeretlen fogást találunk. A toszkán konyha is számos izgalmas étket rejt, ilyen például a pisaiak sűrű zöldséglevese, a Bordatino Pisano is.
Úgy tűnik, most aztán beindul a tél. Nem mintha olyan nagyon hiányzott volna, de így legalább létjogosultsága lesz a jó húzós, lélekmelegítő ételeknek, és nem kell feltétlenül lájtoskodnunk. Mindjárt kezdhetjük is egy tekintélyes csülkös bablevessel, utána jöhet palacsinta, és a vasárnap délutáni egészségtelen szieszta.