Tech hvg.hu 2021. február. 15. 15:03

Óriási, 7000 mAh-s akkumulátort kapott a Samsung új mobilja, a Galaxy F62

Új, középkategóriás mobilt mutatott be a Samsung, ami egy hatalmas akkumulátort, valamint a Galaxy Note10 processzorát kapta meg.

Ahogy arra az előzetes információk alapján már számítani lehetett, a Samsung bemutatta az F-sorozatú mobilcsalád legújabb tagját, az F62-t. A készülék az F41 utódjaként érkezett meg, és a középkategóriás vonalat erősíti.

A telefon egy 6,7 colos, kameralyukkal ellátott, FHD+ felbontású AMOLED Plus kijelzőt kapott. A belsejében a dél-koreai cég saját fejlesztésű, 7nm-es gyártási technológiával készült Exynos 9825-ös processzora dolgozik, ami elsőként a Galaxy Note10-ekbe került bele. A lapka 6 és 8 GB RAM-mal dolgozik együtt attól függően, hogy melyik verzióról beszélünk.

Samsung

A kameralyuk alatt egy 32 megapixeles szenzorral ellátott kamera lapul, a hátoldalon pedig négy optikát is találni. A fő egységet a 64 megapxieles kamera jelenti, amit egy 12 megapixeles ultraszéles-látószögű, valamint egy 5 megapixeles macro egység egészít ki, míg a negyedik tag a mélységérzékelésre használható szenzor lett.

Samsung

A rendszert egy 7000 mAh akkumulátor szolgálja ki, így ezzel az F62 lett a második telefon – a Galaxy M51 után –, amelyik ilyen nagy pakkot kapott. A mobilon az Android 11 fut.

Samsung

A készüléket elsőként Indiában dobja majd piacra a Samsung február 22-én. A 6 GB RAM-mal szerelt változatot 23 999 rúpiáért (kb. 98 ezer forint), míg a 8 GB-os verzióért 25 999 rúpiáért (kb. 106 ezer forint) kezdik el értékesíteni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hirdetés
Élet+Stílus Nemes Nikolett 2024. december. 28. 18:00

Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így  fermentáltunk savanyú káposztát

Csodás vitamin- és tápanyagbombával kényeztethetjük a mikrobiomunkat a téli ínség idején, ha fermentált ennivalókat fogyasztunk. Többek között savanyú káposztát is készíthetünk ezzel a módszerrel – elmondjuk, hogyan érdemes csinálni lépésről lépésre, mit kell tudni a sózásról, fűszerezésről, hogyan kombináljuk az alapanyagokat, és mire figyeljünk különösen az erjesztés során.