Tech hvg.hu 2020. december. 04. 09:35

500 forintos hétvégi adatjegyet vezetett be a Telenor, 100 GB jár érte

December minden péntekén aktiválható a Telenornál az 500 forintos ünnepi adatjegy, amely azután a hét utolsó percéig leforgalmazható 100 GB-nyi mobilinternetes pluszkeretet biztosít.

A Telenor reprezentatív kutatása szerint idén karácsonykor a megkérdezettek háromnegyede számol azzal, hogy azokkal, akikkel máskor személyesen találkozik az ünnepek alatt, most a kapcsolattartást más módon oldja meg: felük tervezi, hogy chaten küld szeretteinek szöveges üzenetet, tízből négyen pedig videohívást indítanak majd, de a válaszadók ötödénél a több fős, családi videohívás is felmerül lehetőségként.

Erre hivatkozva vezette be decemberi hétvégékre szóló kedvezményeit a Telenor. A szolgáltató ügyfelei 500 forintért vásárolhatnak 100 GB-os egyszeri, kiegészítő adatjegyet (amelyből 1 GB felhasználható az 1. roaming díjzónában), amennyiben lakossági, kisvállalkozói, flottás számlás vagy kártyás, hangalapú publikus vagy zártkörű tarifát használnak.

A vállalat tájékoztatása szerint az akciós adatjegy a hónap első három hétvégéjén – december 4–5–6., december 11–12–13., és december 18–19–20. – pénteken 0 órától aktiválható, és az adott hétvégén vasárnap 24 óráig használható fel. A karácsonyi ünnepléshez pedig már december 22-től érvényesíthető, és egészen december 27-én éjfélig érvényes.

A kedvezményes adatjegy egy előfizetéshez akár mind a négy decemberi hétvégén megrendelhető, előfizetésenként minden hétvégén egyszer.

Az ünnepi adatjegy a MyTelenor alkalmazásban aktiválható, amely a Play áruházból és az App Store-ból, valamint Huawei telefonokra az App Galleryből is letölthető. A kisvállalati ügyfelek emellett SMS-ben is megrendelhetik a XMAS100 szó 1744-es számra történő küldésével.

Szintén decemberben rendelhető meg az a kedvezmény, amelyet a Telenor az otthoni tanulás és munkavégzés támogatására nyújt a nagyképernyős (számítógépes, tabletes) hordozható mobilinternet lakossági felhasználók számára.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hírek a koronavírus-járvány második hullámáról