Tech hvg.hu 2020. október. 16. 10:38

A magyaroknál is megjelent az új Messenger, nézzen rá a telefonjára

Több olvasónk már megkapta a Messenger új verzióját, amely az új ikon mellett több új lehetőséget is tartalmaz.

A héten jelentette be a Facebook, hogy új változatot ad ki Messenger üzenetküldőjéből. A frissítés mostanra több magyar felhasználónál is megjelent, és nemcsak azoknál, akik iPhone-t használnak, az androidosok is letölthetik.

Az új Messenger legszembetűnőbb változása az alkalmazás ikonját érinti: ezt a régi kék-fehér helyett lilás-rózsaszínesre módosította a közösségi oldal, visszacsinálni nem lehet. Ez egyben azt is jelenti, hogy az app mindenkinél így fog megjelenni.

A frissített Messengerben ezenkívül új témákat és színeket is találhatnak a felhasználók, melyekkel még egyedibbé alakíthatják a beszélgetést. Az újdonságok közé tartozik a személyre szabható reakciójelek funkciója is: ezzel az alapértelmezett emojikat olyanra cserélheti az ember, amiket szívesebben/gyakrabban használ az üzenetre való reagáláskor.

A ráncfelvarráson túl egy másik hasznosságot is kaptak a Messenger használói, amely már elérhető az appban, de ehhez is frissíteni kell.

Ha máskor is tudni szeretne a Facebook újításairól, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Élet+Stílus Vándor Éva 2020. október. 19. 20:00

Vajon „Isten keze” elér-e a Legfelsőbb Bíróságig?

Amy Coney Barrett főbírói jelölésével reflektorfénybe került egy egészen mostanáig kevéssé ismert, titokzatos vallási közösség, ezzel együtt pedig a kérdés, hogy a hit pontosan milyen mozgatórugóként működhet egy ember szakmai döntéseiben. Különösen, ha az a szakma alkotmánybírósági kérdésekre keresi a választ.