0 forint a havidíj, ingyen van az internet is – év végéig biztosan marad a DIGIMobil díjcsomagja
Tech Balogh Csaba 2020. május. 26. 22:03

0 forint a havidíj, ingyen van az internet is – év végéig biztosan marad a DIGIMobil díjcsomagja

author
Szerzőnk Balogh Csaba

Meghosszabbította az eredetileg június végéig meghirdetett bevezetési időszakát a DIGIMobil. Így a Digi és az Invitel ügyfelei újabb fél évig 0 forintos havidíjért, korlátlan mobilnettel, hűségidő nélkül vehetik igénybe a DIGIMobil szolgáltatásait.

Hosszú évek várakozása után végül tavaly május végén, egy éve indult el az ország negyedik mobilszolgáltatója. A Digi által indított DIGIMobil – a Telekomhoz, Telenorhoz és Vodafone-hoz hasonlóan, illetve az elmúlt években gyorsan elhalt virtuális szolgáltatókkal szemben – saját hálózatot épít, ügyfelei azt használva mobilozhatnak.

A vállalat vélhetően éppen a fejlesztés alatt álló hálózatra tekintettel lépett be anno igen kedvezményes díjcsomaggal a piacra: a kompromisszumért cserébe nagyon kedvező tarifát biztosít. A hálózat egy év alatt óriási fejlődésen ment keresztül – a Digi szerint 50 százalékkal nőtt a lefedettség, melynek tavalyi és jelenlegi állapotát lásd az alábbi térképeken –, de a feltételek 2020. december 31-ig maradnak – tájékoztatta a hvg.hu-t kedd este a cég.

A DIGIMobil lefedettsége 2019. május 27-én

A DIGIMobil lefedettsége 2020. május 26-án

A havidíj 0 forint, melyért cserébe 0 forint a hálózaton belüli hívások percdíja és sms-ek ára is. A korlátlan mobilinternet szintén nem kerül pénzbe. Fizetni egyedül a más hálózatba irányuló hívásokért kell – minden belföldi vezetékes- és mobilhálózat irányába és minden EU-országbeli vezetékes és a legtöbb jelentős mobilhálózat irányába –, azonban itt is csak 5 forintot percenként. Egy hálózaton kívülre küldött sms pedig 21 forintba kerül.

A DIGIMobil hálózatán több készülékkel is elérhető a gyorsabb hívásfelépülés mellett tisztább hangot és beszélgetés közbeni mobilnetezést lehetővé tévő VoLTE technológia. Illetve az is, hogy ahol tudja, a mobilhálózat helyett a wifit használja a készülék (VoWifi).

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Ne az legyen a reakció, hogy ez egy félőrült pszichopata
Élet+Stílus Czeglédi Fanni 2020. augusztus. 06. 20:00

Ne az legyen a reakció, hogy ez egy félőrült pszichopata

Kanye Westnek az elmúlt hetekben felbukkanó furcsa víziói és sértő bejegyzései eleinte egy jól kidolgozott médiakampány elemeinek tűnhettek, de hamar megjelentek azok a rajongók és támogatók, akik arra figyelmeztettek, hogy a rapperen valószínűleg eluralkodott korábban felvállalt bipoláris zavara. Ha ismerjük és értjük a betegség tüneteit, West ámokfutásnak tűnő megnyilvánulásai is egészen más megvilágításba kerülnek. De mit kell tudni és hogyan érdemes beszélni a bipoláris zavarról? Dr. Belső Nóra pszichiátert kérdeztük.