Tech techline.hu 2010. január. 13. 05:50

Készítsen látványos online slideshow-t, ingyen!

Nos, a Photosnack oldal segítségével például pofonegyszerűen és professzionális kivitelben.

Nos, a Photosnack oldal segítségével például pofonegyszerűen és professzionális kivitelben. Mindössze egy gyors, ingyenes regisztrációra lesz szükségünk, és már választhatunk is a különféle látványos témák közül. Találunk folyamatosan „játszódó”, illetve interaktív megoldásokat is, utóbbiak esetében a fotók nemcsak megjelennek egymás után, hanem akár válogathatunk is közöttük, a témának megfelelő nézőképes megoldással.

Csak egy gyors és ingyenes regisztráció szükséges

A képek összesített mérete bemutatónként 10 MB lehet, így nem érdemes nyomdai minőségben gondolkodni, de egy online slideshow esetében ennek amúgy sem lenne semmi értelme. Ennyi bőven elegendő a jó minőségű és gyorsan letölthető bemutatók készítéséhez.
A sablonokat szinte teljesen testre szabhatjuk és van lehetőség teljes képernyős vetítésre is.

Számos téma közül választhatunk

Ha elkészültünk, már publikálhatjuk is bemutatónkat. A kész anyag az ingyenes verzióban két módon érhető el: közvetlen linkkel vagy beágyazható kóddal. Utóbbi az ingyenes változat esetében vízjelet is tartalmaz. Ha ettől szeretnénk megszabadulni, pontrendszerben fizethetünk a vízjel mellőzéséért, illetve néhány pontért akár le is tölthetjük az elkészült slideshow-t.
A bemutató publikálása előtt mindent jól nézzünk át, mert utólag módosítani már nem tudunk, legfeljebb törölhetjük az anyagot, és elkészíthetjük újra.
Végül nem marad más, mint egy minta slideshow beszúrása ide, a cikk végére.

Hirdetés
Vállalkozás Gyükeri Mercédesz, Rácz Gergő 2024. december. 29. 17:30

Ahol a rizs az isten és perui a spárga: a Nobuban jártunk

Lehet variálni egy felső polcos étteremlánc menüsorában, vagy az főben járó vétek? Honnét tudja egy ázsiai kulináriát szolgáló étterem beszerezni az alapanyagait Budapesten, és hogy lesz a megoldás végül Spanyolország? Ezekről és sok másról faggattuk a Nobu Budapest séfjét, Schreiner Gábort, közben azt is megkérdeztük, hogy a halak filézése közben milyen gyakran vágja meg a kezét.