Shake life-style.hu 2012. január. 24. 16:30

Hogy kerül a csizma az asztalra?

Rendhagyó luxusvacsorára várja a lábbelik iránt ellenállhatatlan rajongást érző elvetemülteket a Le Meridien és Vágó...

 Rendhagyó luxusvacsorára várja a lábbelik iránt ellenállhatatlan rajongást érző elvetemülteket a Le Meridien és Vágó Réka, ismert magyar cipőtervező, aki a jövő év trendjeivel és magával a cipőkészítés rejtelmeivel is megismerteti majd az érdeklődőket.

Bár február 16-a még messze van, a vacsora létszáma limitált, ezért aki részt akar venni a konyha-, és iparművészetet ötvöző lakomán, az itt vagy itt tájékozódhat a belépőről és a dress code-ról.

Vállalkozás Gyükeri Mercédesz, Rácz Gergő 2024. december. 29. 17:30

Ahol a rizs az isten és perui a spárga: a Nobuban jártunk

Lehet variálni egy felső polcos étteremlánc menüsorában, vagy az főben járó vétek? Honnét tudja egy ázsiai kulináriát szolgáló étterem beszerezni az alapanyagait Budapesten, és hogy lesz a megoldás végül Spanyolország? Ezekről és sok másról faggattuk a Nobu Budapest séfjét, Schreiner Gábort, közben azt is megkérdeztük, hogy a halak filézése közben milyen gyakran vágja meg a kezét.