Cappuccino La PassioneKülönleges aromájú ital egy kis szenvedéllyel: dupla eszpresszó 20 ml mogyorósziruppal és 50 ml...
Cappuccino La Passione
Különleges aromájú ital egy kis szenvedéllyel: dupla eszpresszó 20 ml mogyorósziruppal és 50 ml forró tejjel. Erre az ízletes különlegességre még 200 g tejszínhab és kandírozott mogyoróforgács is kerül, így lesz tökéletes az élmény.
Hozzávalók:
1 dupla Davidoff Café Espresso 57
20 ml mogyorószirup
50 ml forró tej
200 g tejszín
Kandírozott mogyoróforgács a díszítéshez
Latte Macchiato di Roma
Az Örök Város kellemes emlékeit idéző Latte macchiato, különleges módon elkészítve: adjunk 10 ml mandulaszirupot és 60 ml forró tejet egy szimpla eszpresszóhoz, majd díszítésként szórjuk meg a habosított tej tetejét mandulaforgáccsal.
Hozzávalók:
1 eszpresszó
10 ml mandulaszirup
60 ml forró tej
20 g szilárd állagúra habosított tej
Mandulaforgács díszítésnek
Ha többet szeretne tudni a kávéról és a kávézásról, kattintson a Davidoff Café oldalára!