Plázs hvg.hu 2015. június. 16. 19:25

Tovább terjeszkedik a Levendula, újabb fagyizó nyílik vidéken

Budapest, Szentendre és Szeged után Bajára is megérkezik a lila bicikliről ismert Levendula Fagylaltozó és június 19-től a szerencsés bajaiak is megkóstolhatják a különleges kézműves fagyikat. A cég tervei szerint a nyár folyamán további három fagyizóval bővítené franchise hálózatát.

A lila bicikliről és a Provence-i hangulatról ismert Levendula Kézműves Fagylaltozó a négy budapesti és három vidéki üzlete után tovább bővíti hálózatát és június 19-én Baján is nyitnak egy fagyizót a helyiek nagy örömére. A Levendulában glutén- és tojásmentes, laktózmentes fagylaltok közül válogathatnak majd a szerencsés bajaiak és megkóstolhatják majd az idei nyár siker ízeinek kikiáltott  bazsalikomos citromot, mentás málnát  és epres gyömbért.

A Náksi-Brunner DJ duóból ismert Brunner Zsolt és Szalay Péter a bajai fagyizó megnyitása után tovább bővítené a franchise hálozatot és még három vidéki fagyizó megnyitását tervezik, de azt még nem tudni, mikortól élvezhetik az egriek, a soproniak és a kecskemétiek a remek a kézműves fagyikat. Brunner reményei szerint ezek az üzletek egy hónapon belül kinyithatnak, a munkálatok már gőzerővel zajlanak.

Levendula fagyizó


 

 

hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?