Plázs travelline.hu 2009. március. 26. 08:54

Díjazzák a legjobb konferencia és wellness szállodákat

A rendezvényen adják át a Turizmus Trend által meghirdetett Kiadvány Trend verseny...

A rendezvényen adják át a Turizmus Trend által meghirdetett Kiadvány Trend verseny győzteseinek járó elismeréseket is. A Day Holiday Kft. közlése szerint a szavazatok alapján 2008-ban Magyarország legjobb ötcsillagos budapesti konferenciaszállodája a Hilton Budapest WestEnd lett, a vidéki kategóriában pedig a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa kapta az elismerést.
   
Magyarország legjobb négycsillagos, budapesti konferenciaszállodája 2008-ban a Novotel Budapest Centrum, a legjobb négycsillagos vidéki konferenciaszállodája pedig a siófoki Conference & Wellness Hotel Residence.
   
A lajosmizsei Gerébi Kúria Hotel lett Magyarország legjobb háromcsillagos konferenciaszállodája 2008-ban. Magyarország legjobb budapesti wellness-szállodája 2008-ban a Danubius Health Spa Resort Helia, a legjobb vidéki wellness-szálloda pedig a tapolcai Hunguest Hotel Pelion lett.
  
A díj alapítója szakmai szempontok alapján hasonlította össze és értékelte a kipróbált helyszíneket, a Turizmus Trend magazin szakmai olvasói pedig két hónapon keresztül adhatták le szavazatukat az általuk kipróbált szállodákra. A szavazatok összesítését követően született meg a nyertesek listája.
   
A gálaesten díjazzák a legnívósabb turisztikai kiadványokat is. A Turizmus Trend ugyanis 2009-ben negyedik alkalommal hirdette meg Kiadvány Trend versenyét, amelynek keretében hét kategóriában versenyeztek egymással a turisztikai szolgáltatók kiadványai, holnapjai.
   
Az Aranynap-díjat a Day Holiday Kft. 2005-ben alapította azzal a céllal, hogy értékelje Magyarország legjobb konferenciaszállodáit, wellness kategóriában pedig három éve osztott először díjakat.

MTI

hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?