Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

# konferencia

HVG Szemináriumok & Konferenciák

Agilis munkavállalói élmény

Simon Sinek fontos megállapítása, miszerint “az ügyfelek nem fogják szeretni a vállalatot, ameddig a munkatársak nem szeretik azt”, jól összefoglalja, mennyire szoros kapcsolatban áll egymással az ügyfélélmény (CX) és a munkavállalói élmény (EX). A külső pozitív ügyfélélmény csak a belső, pozitív dolgozói élményt követően jelenhet meg.

HVG Szemináriumok & Konferenciák

Downsizing mint aktivizmus – hogyan alkalmazkodhatunk bolygónk igényeihez?

Az igényeinket többnyire a megszokásaink diktálják, ezek pedig egy fogyasztásra és állandó növekedésre épülő gazdasági és társadalmi rendszer érdekeit szolgálják. Ideje újraértelmezni az emberi szükségletek fogalmát, egyensúlyban az ökoszisztéma halaszthatatlan igényeivel.

Világ Serdült Viktória

Fukuyama: A járványhelyzet végül még erősítheti is a demokráciát

A koronavírus okozta globális világválság megerősítette az antidemokratikus folyamatokat, hosszú távon azonban erősebb demokráciához és jogállamisághoz is vezethet – mondta az Egyensúly Intézet online konferenciáján Francis Fukuyama amerikai filozófus. Stumpf István volt alkotmánybíró szerint pedig a politikusoknak akár néhány éven belül eddig nem tapasztalt társadalmi konfliktusokkal kell majd szembenézniük.

Zhvg hvg.hu

Kövesse velünk élőben a HVG Green Revolution konferenciáját!

Visszafordítható a klímakatasztrófa? Milyen válaszlépésekre lenne szükség? Felvehetjük egyáltalán a harcot a gazdaság jelenlegi keretei között? Nemcsak kérdéseket vet fel, de a válaszokat is igyekszik megadni a HVG Green Revolution konferenciája.

HVG Szemináriumok & Konferenciák

Változáskezelés HR szemüvegben: Pánik és túlzások helyett agilis alkalmazkodás

Részt venni egy jelentős szervezeti átalakulásban, esetleg új folyamatok kialakításában, új eszközök bevezetésében, mindig egy izgalmas “kalandnak” tűnik elsőre. Részesei lehetünk valami új építésének vagy eltévedhetünk a végtelen labirintusban. Vannak akik ezt élvezik, de ez a fajta bizonytalanság a legtöbb embert frusztrálja - talán azért, mert nagyon nehéz objektíven megítélni, hogy jó irányba megyünk vagy a legnagyobb hülyeséget csináljuk éppen. Mérhető egyáltalán a haladás, előrejelezhető, hogy a jó úton járunk, főleg egy gyorsan változó, bizonytalan környezetben?

HVG Szemináriumok & Konferenciák

4 recruitment mérőszám, amin javít az agilis módszertan

A világunk kaotikus, kiszámíthatatlan, tele álhírekkel és bizonytalan üzleti-szervezeti reakciókkal. Erre válaszol az agilis munkamódszer, amely teljes vállalati szinten értékelhető és számokban kimutatható pozitív eredményt mutat. Az agilissal járó adaptivitás és kreativitás a toborzást is forradalmasítja. Nézzük, mitől olyan népszerű a közösség erejére építő recruitment modellje!

HVG Szemináriumok & Konferenciák

Munkavállalói élménytervezés és empátia - a túlélés záloga

A koronavírus nyomán kialakult helyzetben a vállalatokon belül tektonikus változások mennek végbe. Ha egy cég ma meg akarja tartani a piaci helyzetét, az ügyfeleit, akkor legalább akkora energiát kell szánnia a munkavállalók élményének újragondolására, mint amennyit az ügyfélélmény tervezésre fordít.