Sokan birtokukba akarják tudni a jó sör receptjét, hogy maguk is elkészíthessék a finom italt. A Serteperte blogon egy ilyen receptet tett közzé a szerzője.
Első lépésként a malátaszemeket felaprítják, hogy a bennük lévő, a sörgyártás szempontjából értékes alkotórészeket maximális mennyiségben kinyerjék. A maláta-őrleményt összekeverik a sörfőzővízzel, ez a cefre. Kíváncsi a teljes receptre? Látogasson el a Serteperte blogra.
Napi merítés
hvg.hu
2010. december. 11. 16:20
Hol főzték a régi Budapesten a sört?
Gasztro
hvg.hu
2011. március. 09. 16:26
Sörök, amelyeket nők főztek
Gasztro
hvg.hu
2011. augusztus. 04. 10:22
Nem csak az öndicséret büdös
Napi merítés
hvg.hu
2010. december. 14. 15:31
Mitől fehér a sör habja?
Gasztro
hvg.hu
2011. május. 24. 15:29
A cseheknek is van Oktoberfestjük
Gasztro
hvg.hu
2011. május. 10. 07:00