Magyarországon is egyre nagyobb kultúrája van a kávéfogasztásnak: ma már különböző kekszek is járnak a fekete mellé. A Ritakonyhája.hu oldal egy kókuszos keksz elkészítését mutatja be.
Míg néhány évvel ezelőtt a kávézás szinte csak annyit jelentett, hogy egy gyors eszpresszó kávét megittunk valahol, úgy mára gombamód szaporodnak a kávéházak, amelyek alapvetően változtatták meg szokásainkat. Manapság egy magára adó kávéház a kávéhoz különböző kekszeket szolgál fel. A Ritakonyhája.hu oldal egy kókuszos kávékeksz receptjét mutatja be. A receptet megtalálja az oldalon, kattintson.
Napi merítés
hvg.hu
2010. november. 14. 12:29
Ételek, amelyek akár ölhetnek is
Napi merítés
hvg.hu
2010. szeptember. 15. 18:03
Hogyan készül a sörlepény?
Napi merítés
hvg.hu
2010. szeptember. 28. 18:41
Milyen eredetű a carbonara?
Gasztro
Krisztina O'Brien
2010. november. 06. 09:30
Skócia: a whiskyn túl is van élet
Napi merítés
hvg.hu
2010. november. 24. 09:50