Kult hvg.hu 2021. február. 22. 16:39

Beszünteti működését a SZEMlélek keresztény magazin

Elbocsátotta a főszerkesztőt és a kreatív igazgatót is a keresztény magazin mögött álló egyesület elnöke, a közlemény szerint az elnökség szándékának ellenére. A közösség azért még folytatná az írást valahogy.

Beszünteti tevékenységét a SZEMlélek keresztény magazin. A Média1 idézi a szerkesztőségi közleményt, mely szerint a kiadó Felebarátok Egyesület elnöke, Ikotity István egyoldalúan felmondta a magazin főszerkesztőjének, Sáhó Eszternek és a médiacsoport kreatív igazgatójának, Gégény Istvánnak a megbízását.

A közlemény szerint a döntés ellentétes a Felebarátok Egyesület elnökségének szándékával.

Gégény a Telexnek azt nyilatkozta, kénytelenek voltak ugyan beszüntetni a tevékenységüket, de a közösség mindenképp folytatni szeretné az írást, és abban is nagyon bíznak, hogy ezt SZEMlélek néven tehetik majd meg.

Hálásan köszönjük olvasóink bátorító, támogató üzeneteit, amelyekkel elárasztottak bennünket! Jó megtapasztalni, hogy...

Posted by SZEMlélek on Monday, February 22, 2021

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról
Élet+Stílus Vándor Éva 2021. március. 08. 09:35

Harry és Meghan: ez a bosszú inkább keserű volt, mint édes

Harry herceg és Meghan Markle Oprah Winfrey-nek adott interjúja több címlapra kívánkozó állítással is szolgált, és a maga jól megkomponált nyersességében engedett betekintést egy diszfunkcionális család életébe. A Buckingham-palotában nem lesznek boldogok.