Kult hvg.hu 2020. augusztus. 22. 08:52

Az Indexhez igazol a Mandiner volt főszerkesztője

Balogh Ákos Gergely megerősítette, hogy főszerkesztő-helyettes lesz a portálnál. 2010 és 2014 között az Orbanviktor.hu oldalt is vállalkozása működtette.

A Mandiner.hu információi szerint volt főszerkesztőjük, Balogh Ákos Gergely lesz az Index egyik főszerkesztő-helyettese, amit az érintett szombat délelőtt a Media1-nek meg is erősített.

„Arról, hogy pontosan mely területek tartoznak majd hozzá, csak később ad majd tájékoztatást, ha már munkába állt” – írja a lap.

Balogh Ákos Gergely a Corvinus Egyetem volt kommunikációs igazgatója, korábban pedig a Fidelitas-lapként indult Ufi (Utolsó figyelmeztetés), majd az abból kinőtt Reakció főszerkesztőjeként dolgozott. Foglalkozott honlap-üzemeltetéssel is, 2010 és 2014 között az Orbanviktor.hu oldalt is vállalkozása működtette.

A Mandiner hetilap legutóbbi kiadásának impresszuma és Wikipedia-oldala szerint Balogh Ákos Gergely a magazin lapszerkesztőjeként is dolgozik. Könyvkiadásban is aktív, a Reakció Kiadó Kft. tulajdonosa, így többek között a Máglyatűz című geopolitikai thriller kiadója.

Az Indexről a héten olyan hírek is keringtek, hogy Szombathy Pál lehet a portál főszerkesztője, de ezt az információt egyelőre senki nem erősítette meg. Az viszont biztos, hogy Szombathy neve már nem látható az Index impresszumában.

Szombathy 2017 júliusa óta igazgatósági tag, 2020. július 22-én, Dull Szabolcs elbocsátása után nevezte ki Bodolai László a megüresedett vezérigazgatói posztra.

Élet+Stílus Nemes Nikolett 2024. december. 28. 18:00

Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így  fermentáltunk savanyú káposztát

Csodás vitamin- és tápanyagbombával kényeztethetjük a mikrobiomunkat a téli ínség idején, ha fermentált ennivalókat fogyasztunk. Többek között savanyú káposztát is készíthetünk ezzel a módszerrel – elmondjuk, hogyan érdemes csinálni lépésről lépésre, mit kell tudni a sózásról, fűszerezésről, hogyan kombináljuk az alapanyagokat, és mire figyeljünk különösen az erjesztés során.