Várhatóan decemberben nyit meg a Michelin-csillagos étterem tésztázója, megfizethető árakat ígérnek.
A tervek szerint december 6-án nyílik meg a magyar konyha gyúrt-főtt tésztás receptjeivel operáló Nudli étterem Budapesten. A látványkonyhával kiegészített önkiszolgálót a Világevő blogot író Jókuti András ötlete alapján a Costes Csoport és Gerendai Károly valósítja meg – írja a We Love Budapest.
Jókuti azt mondja, nagyon magas minőségű magyar tésztázót szeretnének létrehozni. "Mindenhol a világon nagy becsben tartják a lokális tésztaételeket, nálunk pedig ez valahogy egy gyermeki emlékké szelídült, de nagyon kevesen állnak neki otthon tésztát gyúrni, és éttermekben sem kapják meg azt az élményt" – tette hozzá. De a külföldiek felé is nyitnának a Nudlival, szeretnék, ha az étteremben ők is találkoznának az autentikus magyar ízekkel kiváló minőségben.
Azt is elmondta, nem szeretnének elszállni, megfizethető, akár gyakori ebédelést is engedő árakat terveznek.