Vállalkozás hvg.hu 2019. szeptember. 12. 14:14

A Costes magyaros tésztázót nyit egy food bloggerrel a Belvárosban

Várhatóan decemberben nyit meg a Michelin-csillagos étterem tésztázója, megfizethető árakat ígérnek.

A tervek szerint december 6-án nyílik meg a magyar konyha gyúrt-főtt tésztás receptjeivel operáló Nudli étterem Budapesten. A látványkonyhával kiegészített önkiszolgálót a Világevő blogot író Jókuti András ötlete alapján a Costes Csoport és Gerendai Károly valósítja meg – írja a We Love Budapest.

Jókuti azt mondja, nagyon magas minőségű magyar tésztázót szeretnének létrehozni. "Mindenhol a világon nagy becsben tartják a lokális tésztaételeket, nálunk pedig ez valahogy egy gyermeki emlékké szelídült, de nagyon kevesen állnak neki otthon tésztát gyúrni, és éttermekben sem kapják meg azt az élményt" – tette hozzá. De a külföldiek felé is nyitnának a Nudlival, szeretnék, ha az étteremben ők is találkoznának az autentikus magyar ízekkel kiváló minőségben.

Azt is elmondta, nem szeretnének elszállni, megfizethető, akár gyakori ebédelést is engedő árakat terveznek.

Kult HVG 2024. november. 26. 20:00

"Amit mi csinálunk, az hosszútávfutás" – színfalak mögött az Ivan & The Parazollal

Néhány napon belül több helyen és több helyzetben is találkoztunk a jövőre hatodik nagylemezét megjelentető Ivan & The Parazollal, hogy megtudjuk, mitől különleges a zenekar új nagylemeze, hogyan áll most a 14 éves zenekar, mi történt velük az elmúlt években, és miért gondolják azt, hogy eljött az együttes aranykora. A HVG kisfilmje.