Vállalkozás hvg.hu 2019. március. 07. 09:30

Boltra változtatja a nevét a Taxify

Budapesten és Debrecenben áprilistól jelennek meg a Bolt feliratú taxik.

Nevet vált a Taxify, ami részleges arculatváltással is együtt jár, írja az észt alapítású vállalat közleményében. A váltás célja, hogy összhangba kerüljön a közlekedéssel kapcsolatos átfogó víziójuk, mivel a Bolt az autós utazásszervezésen túl, már motoros és e-rolleres utazásmegosztással is foglalkozik.

A Taxify öt éve azzal a céllal indult, hogy kényelmesebbé és megfizethetőbbé tegye a városi közlekedést. Első termékük egy taxirendelő alkalmazás volt, de ez a portfólió most bővül. A Bolt márkanevet a gyors, fennakadásmentes közlekedéssel szeretnék azonosítani, illetve hisznek abban, hogy a jövő az elektromos meghajtásban van.

A változással kapcsolatban a felhasználóknak nincs teendőjük, mivel az alkalmazás automatikusan frissül majd okostelefonjukon, teszik hozzá.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról
Itthon Ballai Vince 2021. április. 13. 20:00

„Az első hullámot még kinevettük, most napról napra jönnek a megdöbbentő halálesetek”

Egy család negyvenes éveiben járó testvérpárja – csak egy példa az Ózd környéki roma közösségekben koronavírus miatt elhunytak közül. A vírus nem válogat, egy helyi háziorvos szerint többségi és a kisebbségi közösségekben egyformán tombol a járvány. A romák körében mégis nagyobb a kockázat, de nem csak az általánosan rosszabb egészségi állapotuk miatt.