Itthon hvg.hu 2022. február. 20. 14:00

Fejlesztünk, és ez átmeneti kényelmetlenséggel járhat

Fejlesztőink a HVG360 felhasználói folyamatain dolgoznak, és az átállással kapcsolatos munkánk apróbb fennakadásokkal járhat. Elnézést kérünk azért, ha lesz ilyen.

Kedves Olvasóink!

A HVG360, illetve a hvg.hu újságírói és fejlesztői folyamatosan dolgoznak azon, hogy Önök minél több tartalmat érjenek el oldalainkon, lehetőség szerint minél kényelmesebben. Mivel egyre több olvasónk és előfizetőnk van, ezért most a vásárlási folyamataink stabilabb kiszolgálásán léptünk előre, reményeink szerint az olvasók megelégedésére.

Az átállást vasárnap délután és este terveztük, hogy minél kevesebb kellemetlenséget okozzunk olvasóinknak, de előfordulhat, hogy ebben az időszakban rövidebb ideig tartó fennakadásokat okozunk az előfizetésben és a tartalom elérésben.

Nagyobb baj tehát nincs, reményeink szerint kisebb sem, de azért gondoltunk, szólunk. Türelmüket és támogatásukat köszönjük.

Nagy Iván Zsolt, felelős szerkesztő

Hirdetés
Címkék
Vállalkozás Gyükeri Mercédesz, Rácz Gergő 2024. december. 29. 17:30

Ahol a rizs az isten és perui a spárga: a Nobuban jártunk

Lehet variálni egy felső polcos étteremlánc menüsorában, vagy az főben járó vétek? Honnét tudja egy ázsiai kulináriát szolgáló étterem beszerezni az alapanyagait Budapesten, és hogy lesz a megoldás végül Spanyolország? Ezekről és sok másról faggattuk a Nobu Budapest séfjét, Schreiner Gábort, közben azt is megkérdeztük, hogy a halak filézése közben milyen gyakran vágja meg a kezét.