Itthon hvg.hu 2021. március. 23. 11:02

Lezárják a Keleti pályaudvar alagsorát

Az utascentrum építésének előkészítő munkái miatt nagy lezárás jön a Keleti pályaudvaron.

A Keleti pályaudvaron kedd déltől lezárják az alagsort, valamint a metrószintről a vágánycsarnokba vezető lépcsőt – közölte a MÁV. Az utascentrum építése hamarosan elkezdődik, ennek az előkészítői munkái miatt van szükség a lezárásra.

A peronszint addig is a Baross tér felőli főbejáraton, valamint a Thököly út, illetve a Kerepesi út felőli bejáratokon közelíthető meg. A korábban a főbejáratnál lévő automaták helyett a MÁV a Kormányablak előtti és a Kerepesi úti csarnokban lévő jegykiadó-automatákat, a MÁV-applikációt, illetve a megújult Elvira felületét ajánlja jegyvásárlásra.

A csomagmegőrző jelenleg nem üzemel, várhatóan a Lotz-terem és a nemzetközi pénztár közötti folyósórészen lesz elérhető a szolgáltatás hamarosan – tette hozzá a vasúttársaság.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról