Itthon hvg.hu 2021. január. 14. 16:58

Molotov–Ribbentrop-paktumhoz hasonlította az ellenzéki összefogást Hoppál Péter

A fideszes politikus szerint a magyar ellenzékben összeér a szélsőjobb és a szélsőbal.

Párhuzamot vont a náci Németország és a Szovjetunió között megkötött megnemtámadási szerződés, a Molotov–Ribbentrop-paktum és az ellenzéki összefogás között Hoppál Péter miniszteri biztos.

A fideszes politikus csütörtökön posztolt egy képet a Facebook-oldalán, amelynek a felső részén a paktum aláírásának pillanatát mutatja be 1939-ből, míg az alsón az ellenzék január 5-én készült képe látható, akkor, amikor a pártok képviselői lefektették a közös kormányzás alapelveit.

 A szélsőjobb és a szélsőbal a világon mindenhol előbb-utóbb összeér”

– írta a kép mellé Hoppál.

A szélsőjobb és a szélsőbal a világon mindenhol előbb-utóbb összeér.

Közzétette: Dr. Hoppál Péter – 2021. január 13., szerda

A miniszteri biztosnak nem ez az első meghökkentő megnyilatkozása a közösségi oldalon.

2019 decemberében azt írta, hogy „a felmelegedés jegyében szakad a hó Magyarországon”, még ugyanebben a hónapban a vízbe fojtás jutott eszébe a szivárványcsaládokról tanítókról, 2020 júniusában pedig kolosszálisnak nevezett egy Martin Luther King nevén gúnyolódó rasszista képet.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
hvg360 Nagy Gábor 2021. február. 28. 16:00

Homályba burkolódzó újságírók csoportja dönt a Golden Globe-díjakról

A nevetségességből hosszú és nehéz út vezetett a Hollywoodi Külföldi Tudósítók Szervezetének ahhoz, hogy őket, és az általuk filmes és tévés produkcióknak kiosztott Golden Globe-díjat is komolyan vegyék. Ezért nem hiányzott nekik, hogy a mai online gálára időzítve a pénzügyeiket firtatta egy tényfeltáró riport. Arra is emlékeztettek, hogy még a 87 tag névsora sem ismert, azt viszont tudni, hogy egyedüli magyarként köztük van Návai Anikó.