Itthon hvg.hu 2020. június. 08. 09:33

Hoppál Péter egy Népszavát fenyegető posztot osztott meg

A fideszes képviselő egy népszavás karikatúra miatt írt nemzetgyalázásról.

Hoppál Péter fideszes képviselő osztott meg a Facebookon egy képet, amin ez olvasható: "A Népszabadság is viccelődött, aztán eltűnt. Felkészül: Népszava".

Az eredeti posztolónak és a képviselőnek a napilap egyik, Trianon-karikatúrájával van problémája.

Hoppál szerint "a Népszava most épp így éli meg, hogy nincs szabad sajtó. A múlt havi kereszténygyalázás után itt a nemzetgyalázás. Mégis diktatúráról mantráznak naponta. Károlyi Mihályék és Kun Béláék szellemi örökösei. 100 éve is ugyanezt tették, most is. Nincs meglepetés."

A Népszavát fenyegető felirattal ellátott kép egyébként a Depositum nevű Facebook-oldalon jelent meg eredetileg, ami saját definíciójuk szerint egy római katolikus hitvédelmi oldal.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról