Itthon hvg.hu 2018. július. 16. 15:03

Saját anyját pofozta meg egy lakiteleki férfi, mert nem adott neki pénzt

Egy 24 éves lakiteleki férfi a saját anyját akarta lehúzni, ahelyett hogy felnőtt létére inkább maga oldotta volna meg a problémáit. Miután nem kapott pénzt, rátámadt az anyjára.

Egy 24 éves lakiteleki férfi vasárnap otthon édesanyját szidalmazta, többször megütötte, és ötezer forintot követelt tőle.

A nő közölte, hogy nem tud pénzt adni, majd biciklivel elindult otthonról, de a fia utánafutott.

Amikor az asszony félelmében megállt, a férfi elkezdte rángatni a biciklijét és a táskáját. Arra akarta rávenni, hogy menjenek el egy bankautomatához pénzt felvenni. Többször megütötte újra, és a biciklijét is megrongálta.

Egy ismerős végül a nő segítségére sietett, és elvitte a helyszínről, pénzt nem kellett felvennie.

A tiszakécskei rendőrök egy órán belül elfogták a 24 éves férfit, akit rablás kísérletének gyanúja miatt kihallgattak és őrizetbe vettek. A nyomozók kezdeményezték előzetes letartóztatását – közölték hétfőn.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról