Itthon 2017. november. 02. 13:17

"Bázis és oázis" – Mérő László ajánlja a HVG jubileumi lapszámát

Tájékozódási és felüdülési pontnak tartja a HVG-t Mérő László. Az ismert tudóst arra kértük, értékelje a legfrissebb lapszámot.

Csütörtökön kétezredik alkalommal jelent meg a HVG. A legfrissebb lapszámból ezúttal Mérő László publicista, matematikus, pszichológus szemezgetett:

 

Hirdetés
Vállalkozás Gyükeri Mercédesz, Rácz Gergő 2024. december. 29. 17:30

Ahol a rizs az isten és perui a spárga: a Nobuban jártunk

Lehet variálni egy felső polcos étteremlánc menüsorában, vagy az főben járó vétek? Honnét tudja egy ázsiai kulináriát szolgáló étterem beszerezni az alapanyagait Budapesten, és hogy lesz a megoldás végül Spanyolország? Ezekről és sok másról faggattuk a Nobu Budapest séfjét, Schreiner Gábort, közben azt is megkérdeztük, hogy a halak filézése közben milyen gyakran vágja meg a kezét.