Egy amerikai szeszfőzde egészen új és különleges terméket igyekszik a piacra dobni: whiskey "ízű" malacokat nevelnek.
Ha valaki össze szeretné kombinálni a sertéshúst és a whiskey-t, akkor az a legjobban úgy járhat, ha ellátogat az Egyesült Államok Iowa államában található Templeton Rye szeszfőzdébe. A szeszőfőzdében ugyanis kitalálták, hogyan lehet egyszerre a két ízt és állagot egybe gyúrni – írja a Quartz.
A szeszfőzde mellett található területen jelenleg 25 fajtiszta Duroc disznót nevelnek, a sertéseknek pedig elvileg a főzde által gyártott fő terméknek, a whiskey-nek az ízét kellene magukban hordozniuk. A disznókkal ugyanakkor nem whiskey-t, vagy egyéb koktélokat itatnak, hanem a whiskey készítésének folyamatából maradt száraz gabonát etetnek az állatokkal.
Az állatokat júniusban tervezik levágni, a disznókra már be lehet nyújtani igényt a főzde honlapján.
A kormányra hiába számít, aki korszerűsítené az otthonát, de akad pár lehetőség
Nehéz helyzetben van a költségvetés, ezért a kormány a falusi csok és a babaváró kivételével kivezette az ingatlancélú támogatásokat. Az uniós helyreállítási alapból esetleg még sor kerülhet mintegy 20 ezer ingatlan felújítására. Mindenki másnak maradnak a piaci megoldások.