Sajtok, borok, sörök, pálinkák lepik el a Bálnát
Több mint százféle hazai és külföldi sajttal, különleges sajtkészítménnyel, borokkal, pálinkákkal, sörökkel találkozhatnak a II. Belvárosi Sajtfesztiválra kilátogatók.
Új helyszínen, a fővárosi Bálnában várja vendégeit a II. Belvárosi Sajtfesztivál pénteken és szombaton. Az érdeklődők a magyar és külföldi sajtkülönlegességek mellett egyéb gasztronómiai érdekességeket is kóstolhatnak.
Több mint százféle hazai és külföldi sajttal, különleges sajtkészítménnyel, borokkal, pálinkákkal, sörökkel és minden olyan minőségi, hazai termékkel találkozhatnak a látogatók, amely a sajtkultúrával szorosan összefügg - hangzott el az eseményt beharangozó hétfői budapesti sajtótájékoztatón.
A vendégek belepillanthatnak a sajtkészítés rejtelmeibe, a tejköpüléstől a többéves érlelési folyamatokig. A sajtmesterek a legnépszerűbb gasztroblogok közreműködésével azt is megmutatják, milyen ételek készíthetők el sajtból. Szakmai zsűri pedig megválasztja a "legnemesebb sajtot" is.