Gasztro hvg.hu 2012. október. 26. 12:04

Mitől lesz jó egy gasztroblog?

A Goldenblog közönségszavazásán és a zsűri szavazásán is a Top10-ben szerepelt a Fűszer és Lélek gasztroblog. A Dibukk blog Fűszeres Eszterrel készített interjút.

Magyarország egyik legrégebbi gasztroblogjának szerzője a gasztronapló létrejöttéről, alakulásáról, a zsidó gasztronómiáról és a kóser élelmiszerek beszerzéséről is beszélt.

Olvassa el az interjút a Dibukk blogon.

hvg360 Mátraházi Zsuzsa 2025. január. 10. 19:30

Sabján Adrienn kajatortacukrász: „Olyasmit nem vállalok el, amit jobb, ha nem látnak a hűtőbe bekukucskáló gyermekeim”

Jól fizető szakmából piaci szempontból a legrosszabbkor váltott, mégis sikerre vitte vállalkozását. Furcsán indult, de a hermelintorta sem fogott ki rajta. Megküzdött „véres” feladattal is, de nemet mondott a szülést ábrázoló tortára. Elárulja, hogy már nem igazán szereti az édességet, de persze mindent megkóstol, amit készít, és a versenytársak termékeit is elemeznie kell. HVG-portré.