Gasztro hvg.hu 2012. január. 02. 19:40

Ilyen volt 2011 egy blogger szemével

Merre járt 2011-ben Világevő az előtt és az után, hogy besöpörte a GoldenBlog gasztronómia kategória győztesének járó díjat? A 365 napból 77-et külföldi gasztro élmények gyűjtésével töltött, különösen Lyonra fókuszálva.

De maradt csekélyke szabadideje arra is, hogy idehaza utánajárjon egy s másnak. Például, hogy hol kapható Budapesten a legjobb fagyi és krémes, hol érdemes ebédelni. Elkalauzolt a budaörsi halpiacra, a Sziget Costes backstage-be. Vitairatot röppentett fel a Budai Gourmet-ról, és összerakta a legütősebb evős filmek listáját. Ha kíváncsi a részletekre, látogasson el a blogra, kattintson!
hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?