2011. február. 15. 19:20 hvg.hu Utolsó frissítés: 2011. február. 15. 20:17 Gasztro

Retró a konyhában

Nagy divat az ételek újrafogalmazása. Minden, magára kicsit is adó szakács azon dolgozik, hogy valami szokatlannal lepje meg vendégeit. De vannak, akik más úton járnak.

Mi van, amikor egy régi vendéglős újra gondolja a kaszinótojást? Hogy kerülhet egymás mellé a paradicsomleves betűtésztával és a Budapest bélszín? Milyen egy retró hét menüsora? Megtudhatjuk a Rosenstein blogon, kattintson!
hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?