Gasztro hvg.hu 2011. február. 08. 15:15

Milyen egy disznóvágás?

Véres. De ha nem vagyunk vegák, álságosak se legyünk. Ha este megesszük az orjalevest, a toros káposztát meg a májas hurkát, akkor ne tegyünk úgy, mintha nem tudnánk, mi történhetett reggel.

Az ország egyik legjobb séfje és egyik legjobb böllérje vágott disznót szombaton, a villányi Sauska pincészetnél, így a borok, és a környezet is méltók voltak a résztvevőkhöz. Az esti vacsora egyúttal az Essencia Főzőiskola 3 séf mesterkurzusának záróakkordja volt.Ha kíváncsiak vagyunk a részletekre, illetve a főszereplőkre, akkor kattintsunk a Malackaraj blog legfrissebb bejegyzésére.

hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?