A francia konyha titkai: receptek és érdekességek
A Francia kulinária című könyvben nincs szigorúan alkalmazott struktúra, a gasztronómiához kapcsolódó bármilyen fogalommal szembetalálhatjuk magunkat olvasás közben. A káoszban mégis van harmónia, ez pedig a francia konyha iránti rajongás.
2006-ban jelent meg a Vince kiadónál a Kulinária - Európai konyhaművészet című hatalmas enciklopédia, amiben az írók végigvették az európai országok nagy részének gasztronómiailag fontos tájegységeit. Érdekes történeteiket, regényes leírásaikat receptekkel, rengeteg képpel és hasznos információval tették izgalmasabbá. A 2010-ben megjelenő Francia kulinária című könyv valójában az Európai konyhaművészet Franciaország-fejezetének alaposan kibővített, terjedelmes befejezése. Éppen ezért több képpel, recepttel és szöveggel már az eredeti változatban is találkozhattunk, de ez nem jelenti azt, hogy a könyv ne tudna újat mutatni. A folytatást ide kattintva érheti el.