Tésztaszerda: féláron magyar és nemzetközi ínyencségek
A Torkos Csütörtök és a Mozdulj Péntek után itt a Tésztaszerda.
Az eltésztásított hétköznapon, április 16-án az ország több mint háromszáz vendéglátóhelyén külön erre az alkalomra összeállított magyaros és nemzetközi tésztamenüvel várják a nagyérdeműt. Mi sem természetesebb, mint hogy féláron. Nem tudjuk ugyan, mihez képest, hiszen ez az első ilyen, a hagyományteremtés szándékával meghirdetett nap, amelyre összehangolják a menüket. Ha a beetetésünk jól sül el, s az országimázst is sikerül idegenforgalmilag erősítenünk, akkor jövőre biztosan még alacsonyabb áron ehetjük a bablevest gyufatésztával, a sült csirkecombot káposztás cvekedlivel, a paradicsomos pennét kagylóval, a metéltet édesköményes lazaccal, s édesíthetjük az életünket akciós vargabélessel vagy diós tésztában sült barackkal.
Éhes kíváncsisággal várjuk a folytatást, még van néhány kiadó napja a hétnek.
- gy -