Élet+Stílus hvg.hu 2020. november. 12. 10:28

Most már biztos, hogy indul az ünnepi szezon: megjött a Coca-Cola karácsonyi reklámja

Méghozzá Taika Waititi rendezésében!

Karácsony 2020

A karácsony idén sem marad el, legfeljebb kicsit más lesz, mint ahogy vártuk és ahogy megszoktuk. Kompromisszumokat kell majd kötnünk, talán áldozatokat is kell majd hoznunk, de végül is ez a szeretet ünnepe, és mint ilyen, erős kötelék közöttünk. Sok mindent kibír. Tartson velünk a ráhangolódásban!

Akár felkészült, akár nem, visszavonhatatlanul, minden kétséget kizáróan, hivatalosan is elindult az ünnepi szezon, megérkezett ugyanis a Coca-Cola szokásos karácsonyi reklámja.
A kisfilmet Taika Waititi (Thor: Ragnarök, Jojo nyuszi) rendezte, a szlogen pedig az lett, hogy "idén karácsonykor adj valamit, amit csak te adhatsz". A történet szerint egy apa a családjától távol dolgozik, de induláskor még elveszi a kislányától a Télapónak szánt levelet, és komoly küzdelmek árán igyekszik azt célba juttatni, nézzék:

Akár felkészült, akár nem, visszavonhatatlanul, minden kétséget kizáróan, hivatalosan is elindult az ünnepi szezon,

megérkezett ugyanis a Coca-Cola szokásos karácsonyi reklámja.

A kisfilmet Taika Waititi (Thor: Ragnarök, Jojo nyuszi) rendezte, a szlogen pedig az lett, hogy "idén karácsonykor adj valamit, amit csak te adhatsz". A történet szerint egy apa a családjától távol dolgozik, de induláskor még elveszi a kislányától a Télapónak szánt levelet, és komoly küzdelmek árán igyekszik azt célba juttatni:

Waititi februárban elnyerte a legjobb adaptált forgatókönyvért járó Oscart a Jojo nyusziért, májusban pedig kiderült, hogy ő rendezheti az új Star Wars-filmet is.

Karácsony 2020
A sorozat további cikkei

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról