Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#rebarbara

Gasztro Haulitus Anikó

Mire jó a rebarbara? - recept

Rebarbara – ilyen kacér névvel nem sok zöldség büszkélkedhet. Az elegáns csengésű név mögött pedig egy egészen furcsa növényt tisztelhetünk: nem a termését, még csak nem is a levelét, hanem bíborvörös szárát használjuk fel.

Gasztro Gy. Zs.

Gyorssegély: rebarbarás recept

Ez idő tájt halomban tűnnek fel a piacokon a zöld, piros, pláne zöldes-pirosas nyelek. Jó esetben zellerszárnak véli őket a kezdő háziasszony meg háziember. Pedig olyan szép, dallamos neve van: rebarbara.

Gasztro Várkonyi Ádám

Rebarbara, az átvert pitenövény

A rebarbara fura növény. Sokan idegenkednek tőle, pedig a maga nemében egyedülálló szerzet. Érdemes megismerni, no és meg is kóstolni a lágyszárú növénynemzetség e büszke sarját.