Betegség miatt lemondták az asztalfoglalást, 100 ezer forintot számlázott ki a Michelin-csillagos étterem
Az étteremben a menü egy főre 130 euróba (54 ezer forint) kerül.
Az étteremben a menü egy főre 130 euróba (54 ezer forint) kerül.
Rendhagyó zárása egy sikeres időszaknak.
Sárközi Ákos, a Borkonyha és Mészáros Ádám, az Onyx étterem séfje is felkerült a The Best Chef 2020 díjra jelöltek 100-as listájára.
Két évvel az alapító halála után elveszített egy csillagot a világhírű francia mesterszakács legendás étterme, a Lyon közelében lévő L'Auberge du Pont de Collonges, amely 55 éve megszakítás nélkül viselte a Michelin étteremkalauz által maximálisan adható három csillagot.
Na jó, tegyük mindjárt hozzá: nyolc Michelin-csillaggal. A világ legdrágább pop up étterme, az ibizai Sublimotion ezen a nyáron is várja vendégeit. Új vacsoraprogramja az Érzelmes utazás elnevezést kapta.
Mit kell tudnia egy 007-es ínyenc kémnek ahhoz, hogy a világhírű Michelin cég alkalmazza? Hogy lesz valaki élet és halál ura a vendéglátásban, ahol egy Michelin csillag aranyat ér, három pedig a mennyországot jelenti? New York-ban keres csillagosztó kóstolókat a világhírű francia cég.
Megjelent a világ leghíresebb gasztronómiai kalauza, a Guide Michelin 2017-es kiadása.
Egy nappal azután, hogy megkapta a rangos elismerést, kénytelen volt lehúzni a rolót a Taian Table étterem.
Michelin-csillagot kapott egy Szingapúrban működő utcai kajabódés. Chan Hon Meng, aki 35 éve készít hongkongi szójaszószos csirkét a saját kis kuckójában, először azt hitte, tréfálnak vele.
Miközben a kontinens már teljes futball-lázban ég, csak kevesen tudják, az Európa Bajnokság főséfje birtokolja a világon a legtöbb Michelin-csillagot. Ha valaki, ő igazi bajnok, aki most egy luxusbeszállítóval együtt gondoskodik a labdazsonglőrőkről és a VIP-vendégekről.
A franciáknak már nem kell izgulniuk. A pár napja megjelent Michelin kalauz 2015-ös francia kiadása szerint továbbra is a három csillagos vezető gasztro nagyhatalmak között vannak.
A londoni Guildhall-ban nemrégiben megrendezett gasztronómiai gálán az idén nemcsak a világ legjobb éttermeit és szakácsait díjazták, hanem először a legjobb cukrászséfet is. A rangos elismerést a katalán Jordi Roca kapta, aki két bátyjával együtt a gironai El Celler de Can Roca étterem három Michelin-csillagos aranycsapatának a tagja.