Megnyílt a Kézműves Magyar Ízek Vására
Megnyílt pénteken a Kézművek Magyar Ízek Vására a fővárosban, a hagyományos kézműves termékeket felvonultató vásár központi terméke idén a hal- és vadhús.
Megnyílt pénteken a Kézművek Magyar Ízek Vására a fővárosban, a hagyományos kézműves termékeket felvonultató vásár központi terméke idén a hal- és vadhús.
A 3. Kézműves Magyar Ízek Vására is igen sikeres volt múlt hét végén a Millenárison. A 17 ezer látogató több tízmillió forintos vásárlással segítette a magyar termelőket.
A Millenáris falai már sok kulináris finomságot láttak - elég, ha csak a WAMP gasztro-szekciójára gondolunk -, de...
Nagyközönség előtt először március 9-én, a Kézműves Magyar Ízek Vásárán mutatkozik be a magyar kaviár, amit a rendezvény mindhárom napja alatt meg lehet majd vásárolni.
A budapesti Millenárison március 9-11. között 5 ezer ízzel lesznek jelen a hazai és határon túli magyar régiók a 3. Kézműves Magyar Ízek Vásárán. A február 22-i sajtótájékoztatón újabb bejelentéseket tettek a szervezők: a vásáron a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság is képviselteti magát. A látogatók az NFH standjánál termékeket ajánlhatnak a Nemzeti Fogyasztói Termékkosárba, valamint a helyszínen jelenlévő szakértőkkel általános fogyasztói problémákat is megvitathatnak. Mindezek mellett elindul, az Állj a magyar ízek mellé! mozgalom is.
Különleges ízutazásra várnak mindenkit március 9. és 11. között a 3. Kézműves Magyar Ízek Vására szervezői. A vásáron fellelhető 5 ezer ízt most ugyanis régiókra bontva mutatják be. Így akár fél nap alatt végigkóstolhatjuk a hazai és a határon túli magyar ízeket, s eljuthatunk a szatmári szilvától a szegedi paprikáig.
Kolbásztöltés, ízválasztás és újragondolt magyar ételek: bármelyik megérne egy külön misét. De most csak egy szűk estére futotta.