Pénteken lehet először megkóstolni a magyar kaviárt
Nagyközönség előtt először március 9-én, a Kézműves Magyar Ízek Vásárán mutatkozik be a magyar kaviár, amit a rendezvény mindhárom napja alatt meg lehet majd vásárolni.
A kaviár mellett megtalálható 5 ezer hagyományos magyar ízt – vízibivaly szalámi, tufapincében érlelt sajt, fehérszarvasgombás sárgadinnyelekvár – idén először magyarországi és határon túli magyar régiók szerint csoportosítva mutatják be, így egy hétvégén keresztül együtt kóstolhatjuk a régiókra jellemző gasztronómiai különlegességeket.
Újdonságként a látogatók a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság standjánál termékeket ajánlhatnak a Nemzeti Fogyasztói Termékkosárba is, valamint a helyszínen jelen lévő szakértőkkel általános fogyasztói problémákat is megvitathatnak.
A Kézműves Magyar Ízek Vásárát március 9. és 11. között rendezik a budapesti Millenárison.