Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#Kistücsök

Élet+Stílus Pálmai Erika

Mit keres a sportpszichológus egy szakácsverseny döntősei mellett?

A kétszeres olimpiai bajnok kardvívó, Szilágyi Áron lelki trénere segítette a világ legrangosabb szakácsversenyén, a Bocuse d’Oron induló magyar csapat felkészülését. Faludi Viktória tanácsadó pszichológus arról is mesélt a hvg.hu-nak adott interjúban, hogy mit gyakoroltak Pohner Ádámmal a leginkább.

Kult Pálmai Erika

"Nincs jobb- és baloldali étterem" - portré a Kistücsök tulajdonosáról

Télen is 26-27 alkalmazott dolgozik a legendás balatonszemesi Kistücsök étteremben, amelyet 1992 óta Csapody Balázs visz. A tulajdonos nem gasztroforradalmárnak, hanem vendéglősnek vallja magát, hisz benne, hogy Somogynak van egy sajátos íze, illata. Ezt próbálja minél jobban megmutatni vendégeinek.

Gasztro MTI/hvg.hu

Megvan az év étterme

A ZONA érdemelte ki az Év Étterme címet 2014-ben, az elismerést Huszár Krisztián séf vette át hétfő este a Hennessy-Dining Guide Év Étterme díjátadó gálán, amelyen idén először a street food helyeket is díjazták. A Dining Guide-on indított online szavazás eredményeként pedig a balatonszemesi Kistücsök lett a közönség első számú kedvence.

Gasztro hvg.hu

Európa díjas a Kistücsök és Konyári

Az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek Szövetsége november 8-án Liége-ben tartotta XII. kongresszusát, ahol 9 kategóriában osztották ki az idei Európa díjakat. A díjazottak közé került a balatonszemesi Kistücsök étterem és a balatonlellei Konyári családi pincészet.

Gasztro Kádár Mónika

A legcsillogóbb vendéglátósok is csak túlélnek

Az idei év újból komoly szakmai eredményeket hozott a magyar vendéglátásnak. Akadt hazai szereplő a világ legjobb hoteljei között, a legendás Bocuse D'or szakácsversenyen Széll Tamás remekül szerepelt és a diningguide.hu éves toplistája is új nevekkel bővült. És továbbra is két csillagos város Budapest a Michelin kalauz szerint.

Gasztro hvg.hu

Jön az éttermek bűvös hármasa

Amikor Sándor, József és Benedek remélhetőleg éppen elkezdi zsákban hordani a meleget, mi is felkerekedhetünk országos étteremjárásra. Március 18-24. között közel száz vendéglátóhely kínál kedvezményes menüket. Tervezzen és kattintson időben.

Itthon M. László Ferenc

Még a gagyi uralja a Balatont – interjú a Kistücsök étterem vezetőjével

A balatoni vendéglátósok is tehetnek róla, hogy a szezon alig három hónapig tart, pedig a tó adottságait egész évben ki lehetne használni – mondta a hvg.hu-nak Csapody Balázs. A balatonszemesi Kistücsök étterem vezetője interjúnkban arról is beszélt, ők miért tudnak egész évben nyereségesen működni.