Amikor Sándor, József és Benedek remélhetőleg éppen elkezdi zsákban hordani a meleget, mi is felkerekedhetünk országos étteremjárásra. Március 18-24. között közel száz vendéglátóhely kínál kedvezményes menüket. Tervezzen és kattintson időben.
A Dining City nemzetközi étteremajánló immáron negyedszer szervezi meg Magyarországon az országos étterem hetet, amelynek keretében közép-és felsőkategóriás éttermek hét napon át 3300 forintért kínálnak különleges, 3 fogásos menüket.
A spektrum elég széles: a hagyományos magyarostól az újragondoltig, a népszerű olaszon, spanyolon, a decens francián, a tüzes mexikóin át az egzotikus japán, thai vagy indiai ízekig kalandozhatunk. A Bodrogi étterem, a Fülemüle, a Remiz, a lajosmizsei Tanyacsárda, a szigetmonostori Rosinante, az egri Imola, a gödöllői Solier, a pécsi Enoteca, a balatonszemesi Kistücsök épp úgy ott található a listán, mint a nemzetközi ARAZ, az olasz Krizia, a japán Fuji, a thai Kaeng Som Tom Yum , a mexikói Mezcal vagy az indiai Salaam Bombay.
A teljes éttermi lista már most látható a www.etteremhet.hu weboldalon, ugyanitt meg lehet ejteni a foglalást is. Ezúttal ne nyúljunk a telefonhoz, és ne próbáljuk személyes varázsunkat bevetni valamely menőbbnek vélt helyen, mert az étterem hétre csak a weboldal real-time asztalfoglalásokat számláló rendszerében regisztrálhatunk. Ez a szoftver pontosan számon tartja, hogy az adott helyeken melyik napra, hány szabad hely áll még rendelkezésre, így a részt vevő éttermek pontosan tervezhetnek, és a vendégek a foglalást követően azonnali visszajelzést, megerősítést kapnak. Itt nincsenek „túlélési” szabályok, erőltetett turnusváltás, kényszerű várakozás,míg az előttünk levőnek torkán akad a desszert,mögöttünk meg már toporognának a levesért.
Az étterem hetet követően – a vendégek szavazatai alapján – kiderül majd, az idén tavasszal melyik hely nyeri el a legnépszerűbb étteremnek járó Dining City díjat. A trónt most az őszi győztes, a Peppers! Mediterranean Grill étterem foglalja el.