Autó hvg.hu 2020. november. 21. 12:41

Több kilométeres a dugó az M0-son

Egy műszaki hibás kamion miatt torlódik a forgalom.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a Hárosi Duna-híd előtt, a 15-ös km-nél zajvédő falat építenek. A munkavégzés mögött, a 14-es km-nél egy műszaki hibás kamion vesztegel, ezért ott csak egy sáv járható. Több kilométeres torlódás alakult ki, a menetidő 30-35 perccel is megnőhet - közölte az Útinform.

A 21-es főúton, Jobbágyi közelében, a körforgalomnál egy személyautó szalagkorlátnak ütközött össze, ezért a 19-es kilométernél sávzárásra kell számítani.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Hírek a koronavírus-járvány második hullámáról
hvg360 Balla István 2020. december. 04. 11:00

Berg Judit: Izgultam, nehogy a Ruminit is utálják a gyerekek, mint minden kötelezőt

Nemrég jelent meg Berg Judit Rumini-sorozatának tizedik kötete, de a kalandos életű mesehős – miután új illusztrációkat kapott - már a világhír felé kacsintgat, és film is készülne, ha a Filmalappal nem rekedtek volna meg a tárgyalások. Magyarország talán legnépszerűbb meseírójával ezúttal olyan, egyáltalán nem mesés témákról is beszélgettünk, mint a könyvdarálás, hogy ki lehet-e lépni egy stabil, de boldogságot nem adó házasságból, vagy hogy miért is próbálják a liberális értelmiség magyarságát megkérdőjelezni a jelenlegi kurzus támogatói.