2012. július. 09. 19:32 MTI Utolsó frissítés: 2012. július. 09. 19:10 Világ

Az égből lezuhanó jégtömb szakította be egy brit katedrális tetejét

Vasárnapi misén megnyílt egy brit katedrális teteje, mert hatalmas robajjal beszakította egy jégtömb, amely feltehetően egy repülőgépről zuhant le.

Az ijedelmen túl senkinek sem esett baja, és némi szünet után folytatódott a szertartás a brentwoodi katedrálisban.

A brit légügyi hatóság közölte a The Daily Telegraph című lappal, hogy évente mintegy 30 jégbombáról kapnak bejelentést, a tömbök zöme időjárási jelenség miatt képződik és szabadul el.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
Itthon Ballai Vince 2021. április. 13. 20:00

„Az első hullámot még kinevettük, most napról napra jönnek a megdöbbentő halálesetek”

Egy család negyvenes éveiben járó testvérpárja – csak egy példa az Ózd környéki roma közösségekben koronavírus miatt elhunytak közül. A vírus nem válogat, egy helyi háziorvos szerint többségi és a kisebbségi közösségekben egyformán tombol a járvány. A romák körében mégis nagyobb a kockázat, de nem csak az általánosan rosszabb egészségi állapotuk miatt.