Tech techline.hu 2012. április. 11. 04:00

Elképesztő tudású ingyenes, online fotóretusáló! [galéria]

Rengeteg remek online képszerkesztőről és webes fotóretusáló alkalmazásról írtunk már.

PicMonkey

Rengeteg remek online képszerkesztőről és webes fotóretusáló alkalmazásról írtunk már. Utóbbiak közül az egyik kedvencünk eddig az Aviary megoldásra volt, ám most új kedvencet avatunk. A PicMonkey szinte tökéletesre sikerült, ráadásul a fejlesztők a jelek szerint a fejlesztők lelkesedése egyelőre nem lanyhult, így állandóan jönnek az új funkciók (készül például a kollázskészítési opció is).
Az online alkalmazás azonban már most is bőségesen lefedi az otthoni felhasználók igényeit, ha fotóretusálásról van szó. Az alap fényelési, átméretezési, forgatási, vágó funkciókon kívül vannak kifejezetten az bőrhibák javítására, a fogak fehérítésére, virtuális sminkelésre, "súlycsökkentésre" stb. hivatott eszközök is. Emellett folyamatosan bővül a különféle effektek száma is, szóval aki kedveli a Facebook által felvásárolt Instagram stílusát, az is megtalálja a számítását benne. Az átalakított képeket PNG vagy JPG formátumban menthetjük le gépünkre, utóbbi esetben még arra is van lehetőség, hogy a tömörítési arányt beállítsuk.
Ha mindez még nem volna elég, a PicMonkey meglepően gyorsan is dolgozik, ráadásul az effekteknél, eszközöknél számos beállítási lehetőséget találunk, így teljesen testre szabhatunk mindent. Aki még nem próbálta, annak feltétlenül érdemes egy próbát tennie vele!

picmonkey

picmonkey

picmonkey

picmonkey

picmonkey

picmonkey

Hirdetés
hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?