Tech hvg.hu 2020. szeptember. 10. 09:33

Készüljön, eltűnik a régi Facebook

A Facebook már a magyar felületen is a hamarosan eltűnő régi dizájnra figyelmezteti a felhasználókat. A klasszikus megjelenést már csak ideiglenesen lehet visszahozni.

Új funkció jelent meg a Facebook magyar (böngészős) felületén: a régi külsőt már csak 48 órára lehet kérni, és ha ez az idő lejár, akkortól a megújult dizájnra vált  felület. (Hogy a gomb elérhető lesz-e még egyszer utána, azt egyelőre nem tudni.)

A Facebook néhány hónapja jelentette be, hogy megújul a felülete, amelyben már elérhető lesz a sötét mód: ezt aktiválva a szolgáltatás háttere a szemnek sokkal kényelmesebb megjelenésű lesz. (A fejlesztés a cég Messenger üzenetküldőjében már régebb óta elérhető.)

A közösségi oldal mostanra világszerte bevezette a megújult a külsőt, amelynek aktiválásával a régi, felül kék sávval rendelkező dizájnt kivezeti, vagyis többé egyáltalán nem lehet majd előhívni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés