Elindult a HVG Extra Pszichológia magazin blogja. Nemrégiben podcast és YouTube-csatorna is startolt.

Hétfőtől a HVG Extra Pszichológia magazin blogját is olvashatják a pszichológia iránt érdeklődők. Bár a magazinnál és a magazin online rovatánál az érdeklődők megszokhatták a pszichológus szakértők cikkeit, a blogot kizárólag az olvasók írják majd. Elsősorban olyan szubjektív szövegek jelennek majd meg, amelyek a magazin aktuális témájában születnek – például ezekben a hetekben lelkünk sötét és napos oldala a téma.

Nemrégiben elindult a HVG Extra Pszichológia magazin podcastja is. Az oldalon elsősorban beszélgetések hallgathatók meg szerzőinkkel, szakértőinkkel. Jarovinszkij Vera pszichológus- táncterapeutával többek között arról beszélgetünk, miként segíthet a táncterápia női erőforrásaink kiteljesedésében. A Feldmár András pszichoterapeutával folytatott beszélgetés során pedig szóba kerül gyermekkortól tartó hipnotizáltságunk és az abból való felébredés lehetőségei.

Korábban YouTube-csatornával is bővült a portfólió. Itt az érdeklődők egyrészt a HVG Extra Pszichológia Szalon egyes eseményeit tekinthetik meg, másrészt a szakértők előadásainak kiemelt gondolataival ismerkedhetnek meg. Többek között Belső Nóra pszichiáter ismerteti a hangulatzavarokat, Szél Dávid pszichológus a családi rendszer kialakításának négy alapelvét mutatja be.

Szívesen írna a blogba? Hogyan éli meg, hogy lelkének van egy sötét oldala is? Hogy például szomorú, dühös, szorong? A szerkesztők az alábbi címre várják az olvasók írásait: [email protected]

Fizessen elő a HVG Extra Pszichológia magazinra, most sokféle kedvezmény várja. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hírek a koronavírus-járvány második hullámáról
Nagyítás hvg.hu 2021. január. 24. 20:00

Karantén, maszkellenesség és halottak milliói: így pusztított száz éve a spanyolnátha

Becslések szerint a 20. század elején 20–50 millió ember halálát okozta az emberiség írott történelmének második legsúlyosabb járványa, a spanyolnátha. A vírustörzs ugyan különbözik, a mindennapokban mégis nagy volt a hasonlóság a 100 évvel ezelőtti és a mostani mindennapok között. Helytelenül hordott maszkok, karantén és járványkórházak – Nagyítás fotógaléria.