Nápoly egyik nem túl előkelő városrészében, közel a pályaudvarhoz van egy egyszerű pizzéria. De előtte hatalmas sor áll – olvasható a Bella Italia blogon.
A portál hétköznapi, belül sincs semmi hivalkodó, a kínálat egyenesen gyenge: kétféle pizza kapható, margherita és marinara, előbbi dupla mozzarellás változatban is, mindkettő több méretben. És mégis, hétköznap délben óriási sor áll a hely előtt – írja a blog szerzője. A pizzériáról és a legjobb pizzákról megtekintheti a képeket a Bella Italia blogon, valamint egy videóból megtudhatja, hogyan készül a pizza, kattintson.
Gasztro
kadarm
2010. május. 01. 21:53
Hová menjünk vacsorázni? Pizza Marzano
Gasztro
hvg.hu
2010. március. 04. 19:21
Még Olaszországban is átvernek a bivalymozzarellával
Napi merítés
hvg.hu
2010. március. 31. 19:31
Hogyan készül az igazi olasz pizza?
Plázs
MTI
2010. március. 09. 16:05